Clan Mededeling

Gepubliceerd op 6 mei 2018 om 19:28

Beste AoF’er,

Graag willen we jou op de hoogte brengen van de onlangs genomen besluiten door commandant Idsie66 en uitvoerende officieren DarkIMax en Hatseflats01.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen hebben we een overleg gehad en van daaruit zijn er een aantal besluiten genomen die we hieronder zullen toelichten.

Er zal gestart gaan worden met een A-team. De reden hiervoor is dat we willen gaan toewerken naar het spelen van tier VIII schermutselingen en het spelen voor de Wereldkaart. Om dit te kunnen gaan doen is het van belang dat je een groep hebt die goed op elkaar is ingespeeld. Anders is het de ene na de andere battle verliezen… en zoals we allemaal weten, maakt dat het spelletje er niet leuker op.

Er komt dus een A-team.. en de rest van de clanleden zullen ‘plaatsnemen’ in het B-team. Er zal met een ieder van jullie hierover persoonlijk contact zijn om je te laten weten in welk team je komt. Zodra iedereen is ingelicht zullen we ook een lijstje online plaatsen met de namen van het A-team. We kiezen ervoor om het op deze manier te doen, omdat we graag een ieder van jullie eerst persoonlijk willen spreken om evt. nog het een en ander te kunnen toelichten.

Een plaatsing in het B-team betekent helemaal niet automatisch dat je ‘niet goed genoeg’ bent voor het A-team. Wellicht speel je nog maar net met een tier VI tank, waardoor je deze eerst beter moet ontwikkelen, of ben je maar weinig online of in de gelegenheid om met schermutselingen mee te doen.. Ook dan kiezen we ervoor om je voor nu in het B-team te plaatsen. In het A-team zal niet elke tank mee kunnen doen. Op Teamspeak is een lijstje te vinden (Tips & Info -> Tanks clangevechten) van de meest gebruikte tanks in clangevechten. Met deze tanks willen ook wij spelen in de clangevechten. In het B-team ben je vrij om te kiezen met welke tank jij wilt spelen tijdens de schermutselingen.

We willen natuurlijk heel graag met iedereen blijven spelen en oefenen, zodat ook iemand uit het B-team, als diegene dat wilt, kan ‘doorstromen’ naar het A-team. Geef dit gerust aan als dit voor jou het geval is!

Het hebben van een A-team en een B-team zorgt er op dit moment voor dat er ook wat moet worden afgesproken over speeltijden.
Zo lang er nog niet genoeg clanleden (online) zijn, zullen we gaan werken met twee speeltijden, namelijk:
- 19.30u – 21:15u: B-team
- 21:45u – einde: A-team

Mocht het op termijn mogelijk zijn om in de avond tegelijkertijd 2 groepen op te starten met schermutselingen, dan gaat dit zeker gebeuren. Tot die tijd gaan we dus spelen met twee speeltijden.

Ook willen we graag met enige regelmaat oefenpotjes gaan spelen. Hier zul je op dat moment gewoon voor uitgenodigd worden. En schroom niet om zelf om tips te vragen!

Daarnaast willen we jou ook nog graag op de hoogte brengen van onze verstandhouding met Arracan_gunner. Wellicht heeft een aantal van jullie de vraag: ‘waarom is hij er vaak bij als hij niet in de clan zit?’. Goede vraag! We vinden dat Arracan_gunner een lid van onze clan is. Dat hij niet daadwerkelijk bij ons in de clan zit, is omdat hij bij een andere clan uitvoerend officier is. Helaas geeft WoT hem en ons niet de mogelijkheid om je als speler bij twee clans tegelijkertijd te voegen, wat maakt dat hij op papier lid is van een andere clan. We vragen om je begrip hiervoor.

Boven alles blijft het belang van gezelligheid binnen onze clan voorop staan!

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, neem dan gerust contact op met Idsie66, DarkIMax of Hatseflats01.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.