Algemene info en regels

In dit bericht kun je allerlei informatie vinden over hoe we met elkaar omgaan binnen onze clan. Zo kun je hier de regels vinden die we hanteren bij het gebruik van de TS server. We willen het namelijk graag gezellig en netjes houden op TS. Daarna kun je de regels vinden die binnen de vesting gevechten gelden. Aan het eind van dit bericht vind je nog wat informatie over het spelen van toernooien en een aantal links naar YouTube kanalen.

Lees meer »

Tanks

Hieronder wat tips voor goede, mooie lijnen om mee aan de slag te gaan! 

Lees meer »

Weak Spots

Geschutskoepel/luiken:Deze onderdelen kun je terugvinden bovenop de koepel, meestal aan de zijkant. De luiken worden zowel gebruikt als uitgang als observatiestations van de tank. Het is aan te raden daarop te vuren wanneer je een frontale confrontatie met de vijand aangaat.Mogelijke effecten bij impact: beschadigde kijkpoorten (verminderde kijkafstand) of gewond bemanningslid.

Lees meer »

Hull Down

Elke ervaren tankcommander weet dat de hull-down techniek een van de meest interessante posities is waar je jezelf kan in bevinden wanneer je met een bepantserd voertuig rijdt. De reden hiervoor is heel eenvoudig en wordt eigenlijk reeds in de benaming uitgelegd: hull-down oftewel met de romp beneden, achter een obstakel of terreinhoogte. Je positioneert jouw tank zodanig dat de volledige romp verstopt zit t.o.v. de vijand en enkel de koepel en loop zichtbaar zijn. Bij vele tanks is de voorplaat op de koepel heel sterk bepantserd en dus moeilijk te penetreren. Wanneer de vijand dus nadert vanuit jouw looprichting, zal hij heel moeilijk schade kunnen doen. De vijand moet ook veel meer moeite doen om een zwakke plek te spotten op de koepel, aangezien alle andere zwakke plekken van jouw tank verstopt zijn achter een terreinhoogte of obstakel.

Lees meer »

Modpacks

Op de volgende pagina kun je allerlei modpacks vinden die zijn toegestaan door World of Tanks om te gebruiken: - https://wgmods.net/?link_place=wotp_link_main-menu

Lees meer »

Peek-A-Boo

De naam van dit manoeuvre komt uit een kinderspelletje waarbij de deelnemers elkaar verassen terwijl der andere niet kijkt (= kiekeboe). De naam is heel toepasselijk voor dit manoeuvre, aangezien het gebaseerd is op net dezelfde principes -de vijand verrassen wanneer die is afgeleid of gefocust op iets of iemand anders. Dit manoeuvre is perfect voor het verdedigen van strategische punten op de kaart en kan je het best uitvoeren wanneer je nog een teamgenoot bij je hebt die de aandacht van de vijand van je kan afleiden.

Lees meer »