Algemene info en regels

Gepubliceerd op 22 juli 2019 om 21:40

In dit bericht kun je allerlei informatie vinden over hoe we met elkaar omgaan binnen onze clan. Zo kun je hier de regels vinden die we hanteren bij het gebruik van de TS server. We willen het namelijk graag gezellig en netjes houden op TS. Daarna kun je de regels vinden die binnen de vesting gevechten gelden. Aan het eind van dit bericht vind je nog wat informatie over het spelen van toernooien en een aantal links naar YouTube kanalen.

 

Gebruik TS Server
We willen het graag gezellig houden op deze TS server, daarom de volgende regels:

- Géén gezeik
- Géén scheldpartijen naar elkaar
- Géén gevloek
- Géén discriminatie / racisme
- Wél luisteren naar elkaar
- Als er een clangenoot in het kanaal komt die geen Nederlands spreekt, probeer dan met elkaar Engels te praten. Het is andersom ook niet fijn als je niks kunt verstaan van wat de groep zegt.
- We verslepen geen mensen op deze TS server zonder elkaars toestemming. Dus als iemand in solo of AFK (Afwezig) zit, dan laat je iemand daar gewoon zitten. Hij/zij meldt zich vanzelf weer.
- Mochten er problemen zijn, richt je dan tot de clanleiding.


Vesting regels:
* De vestingleider stippelt de strategie uit. Als overig vestinglid probeer je deze taken zo goed mogelijk uit te voeren. Je luistert dus naar wat de vestingleider op dat moment zegt en voert deze commando's gewoon uit.

* Het komt voor dat je het niet eens bent met een gekozen tactiek. Bijv. dat je het idee hebt dat we beter een andere kant op hadden kunnen gaan.. Toch voer je in het gevecht uit wat de vestingleider je heeft gezegd. Na afloop van het gevecht kan er gesproken worden over hoe het ging en kunnen er eventuele tips en adviezen worden gegeven. Let op: wees respectvol naar elkaar!

* Tijdens het inladen, oftwel het begin van het spel is het stil op Teamspeak zodat de vestingleider de strategie kan uitleggen.

* Clanleden gaan altijd voor op legionairs!

* Vestigingsleden hebben een vrije keuze in welke tank ze kiezen. Tip: probeer wel erop te letten dat bijv. niet alle zeven een artillerie kiezen.

* Heb je 3 verliezen op rij?! --> Draag het commando op dat moment dan over aan een ander vestinglid.

* We spelen niet met stock tanks.


Toernooien
Wil je mee doen met toernooi gevechten??
Schrijf je dan in op deze pagina:
https://worldoftanks.eu/en/tournaments/

Het zou leuk zijn als je dan AOF in je teamnaam vermeld.
Succes!


YouTube:
Op onderstaande YouTube kanalen vind je meer dan 2000 filmpjes over World of Tanks!

QuickyBabyTV
www.youtube.com/QuickyBabyTV

Claus Kellerman
https://www.youtube.com/channel/UCjgS6Uyg8ok4Jd_lH_MUKgg/featured


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.